pregoner.es | Diario online de la comarca de l'Alacantí

“L’Ajuntament sí dona subvencions i cedeix locals a altres associacions”

Detall de la participació de Giraboix Batukada en les festes de Moros i Cristians de Xixona, en agost./FOTO GIRABOIX BTKD

Giraboix Batukada agraeix el recolzament majoritari del poble de Xixona i deixa clar que no vol que l’alcaldesa li regale cap local, “però sí que ens facilite un poc les coses com fa amb altres entitats”

“En primer lloc, vullguera agraïr tot el recolzament que Giraboix està rebent desde que el diumenge es fera pública la nostra situació.
És penós que una Associació Cultural porte any i mig de pelegrinació pel poble, buscant un lloc on assatjar. Hem canviat tres vegades de lloc, al aire lliure, per descomptat, aguantant vent, fred, pluja i algus veïns poc solidaris que es queixen del soroll que fem un diumenge a les 12 del mig dia en un parc públic.

Portem mesos esperant una resposta de l’Ajuntament que mai arriba…. No volem que ens regalen un local, però si que ens faciliten un poc les coses, tal com fan amb altres associacions, que si disposen de subvencions i de locals cedits per l’Ajuntament. Hem proposat compartir local, llogar-ne un, utilitzar les ermites encara que l’acústica no es gens bona per nosaltres, naus abandonades…..el que siga menys estar al carrer, peró la sol.lució no ens arriba.

Portem uns mesos amb moltes actuacions i sincerament, no ixen com ens agradaria perquè no tenim un lloc decent on fer les classes. Darrere de qualsevol espectacle hi ha moltes hores de treball, hem tingut que aprendre-ho tot, a tocar un instrument, a fer oído, a coordinar, a ballar amb el tambor penjat, que no és fàcil i el que ens queda per aprendre.

Mil gracias a la escuadra Caballers del Cid por contar con nosotros. Esperamos que hayais disfrutado . José Juan , Eugenio .. Enhorabuena por vuestra capitanía . Y que la música nunca deje de sonar en nuestras vidas ????❤️❤️

Opslået af Giraboix BtkD på 19. august 2017

A més, anem a tallers de formació fora de Xixona, festivals de percussió…….i ens suposa una despesa econòmica prou gran…..vamos que no som quatre hippies tocant un tambor!!, que darrere hi ha molt esforç i sacrifici. Formar part d’una batucada no ès només penjar-se el tambor i au, es tota una filosofía de vida, una comunió perfecta i primitiva entre l’home, la terra i la percussió.

Tot això hem d’agrair-li a Carlos , el nostre mestre, que encara que es molt jove, porta un savi dins. Gràcies Carlos, Alison, Rasta, Cuco, Marakata, Combonovo i tots els que aneu passant per Giraboix, gràcies per confiar amb nosaltres i dir-nos que si que podem i que este projecte tirarà endavant, gràcies!!
Gràcies als que heu contat amb nosaltres per qualsevol event i sobretot gràcies a tú que et desfàs les mans aplaudint quant ens veus pel carrer, que ens somrius i balles al nostre sò……ens omplis de goig i alegría!!

Giraboix es per tots i totes!! T’esperem!!

Fem música. Fem cultura. Fem poble

Verónica Jerez. Tesorera de Giraboix BTKD

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.