pregoner.es | Diario online de la comarca de l'Alacantí

‘Va per tu’, de Marcelo Mezzo Feliu, millor fotografia festera de Xixona

La Federació de Sant Bertomeu i Sant Sebastià ha donat a conéixer hui els premis de fotografia i del cartell anunciador de 2018 / El fotògraf local Marcelo Mezzo s’ha fet amb el primer i tercer guardó

‘Va per tu’, de Marcelo Mezzo Feliu, foto guanyadora del XXII Concurs de la Federació de Sant Bertomeu i Sant Sebastià.

La Federació Sant Bertomeu i Sant Sebastià de Xixona ha donat a conéixer hui els guanyadors http://festesxixona.com/2018/02/guanyadors-del-concursos-2018/ de fotografia festera, cartell anunciador, microrrelats i dibuix infantil. A banda del premiats en fotografia, cal destacar el guanyador del cartell de la propera edició festera, el qual és Cristóbal Aguiló Domínguez, baix el títol ‘A los pies de la Torre Grossa’. En microrrelats, el premi se l’emporta Dolores Galiana, amb ‘Orà s’escriu amb N de Naima’.  En dibuix infantil, Marta Colomina Cerro i Mar Gisbert Carbonell, de 3 a 7 anys; i Maria Galiana Cots i Aitana Melgar Nomdedeu, ded 8 a 12 anys.

Demà divendres dia 16 comencen els actes de la Setmana Cultural del Mig Any 2018 amb la inauguració de L’Exposició de Fotos i Cartells.

El Mig Any, molt a la vora

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.