pregoner.es | Diario online de la comarca de l'Alacantí

El director de la banda ‘El Trabajo’, David G. Tormo, assistent de l’Orquestra Filharmònica de Londres

 

El director de la banda Artístico Musical ‘El Trabajo’ de Xixona, David G. Tormo, en plena actuació.

Ha estat convidat pel seu mestre i mentor Juanjo Mena, el qual ha dirigit recentment l’Orquestra de Berlín i la de Nova York i el concert tindrà lloc en el prestigiós Royal Festival Hall de la City

El jove director de la banda Artístico-Musical ‘El Trabajo’ de Xixona, David Gonzàlez Tormo, ha estat seleccionat director assistent de l’Orquestra Filharmònica de Londres. David G. Tormo ha estat convidat pel seu mestre i mentor Juanjo Mena, el qual ha dirigit recentment l’Orquestra de Berlín i la de Nova York. El concert tindrà lloc en el prestigiós Royal Festival Hall de la City. La participació de David G. Tormo, que també es director de la banda de música de Busot, es produirà la pròxima setmana.

El programa musical estarà dedicat quasi exclusivament a peces de temàtica i inspiració primaveral, de compositors clàssics com ara Debussy, Ravel, Stravinsky o Delius. El solista internacional de piano Benedetto Lupo també hi participarà. El jove director de la banda de Xixona, el qual va tenir una brillantíssima actuació en el tradicional concert de Nadal celebrat el propassat desembre al ADDA de la Diputació d’Alacant, encara un nou repte professional a la seva llarga carrera musical. David G. Tormo, natural de El Palomar, província de València, ha manifestat que es tracta d’una «gran experiència». El jove director, que no cessa d’acumular currículum pedagógic explica que se sent il.lusionat i que ho afronta «sense pressa, però amb pausa», amb un clar joc de paraules.

També director de la Unió Musical de Busot

El també director de Unió Musical de Busot es troba en estos moments ampliant els seus coneixements de direcció en l’Orquestra de Madrid. En els últims mesos ha participat amb grans mestres de la música com ara Ricardo Mutti en el seu Italian Opera Academy i amb Daniele Gati en el Concertbegouw d’Amsterdam. «Estic aclaparat i il.lusionat per parts iguals», acaba de manifestar David Gonzàlez Tormo al seu perfil de Facebook. «Intentarem disfrutar i aprendre al màxim amb aquesta experiència». Des de ‘Made in Jijona’ desitgem tota classe d’èxits al jove director que tant de bé està portant a la banda més antiga de Xixona, fundada al principi de la dècada dels anys 40 del passat secle.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.