pregoner.es | Diario online de la comarca de l'Alacantí

Abordatge multidisciplinar del TDAH

Jornada autonòmica promoguda per totes les associacions que treballen amb menors i adults afectats

FOTO: CORTS VALENCIANES

REDACCIÓ | COMUNITAT- Les Corts Valencianes han acollit hui la primera jornada autonòmica sobre l’abordatge multidisciplinar del Transtorn de Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat, que ha estat promogut per totes les associacions valencianes que treballen amb menors i adults amb TDAH. Les diferents ponències d’experts en la matèria, des de la vessant científica i també educativa s’han fet en la sala d’actes de l’edifici dels grups parlamentaris i el President de les Corts, Enric Morera, ha estat l’encarregat d’obrir la jornada.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.