pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Una vesprada per a conèixer la realitat als camps de refugiats

 

El dissabte 20 de maig a partir de les 19:00 hores a Mutxamel, exposició fotogràfica, te solidari, xarrada-col·loqui i picaeta

FOTO: ALICIA PETRASHOVA

 

REDACCIÓ | MUTXAMEL- L’associació cultural Aiguadut i la fundació Karam han organitzat una jornada per a abordar “la realitat en els camps de refugiats de Sèrbia” el dissabte 20 de maig a partir de les 19:00 hores al número 8 del carrer Cura Fenoll, de Mutxamel. Primerament, hi haurà un “te solidari“, posteriment, a les 20:00 hores, una xarrada-col·loqui a càrrec Carlota Boyer, voluntària de Karam que ha estat als camps de refugiats de Sèrbia, i finalment els assistents podran prendre alguna cosa en la picaeta solidària organitzada per a les 21:30 hores.
A més, s’exposaran les fotografies d’Alicia Petrashova, una alacantina que amb 22 anys es va anar juntament amb Raquel Ferrando, també de 22 anys en eixe moment, a recórrer els principals assentaments de refugiats de Síria per a realitzar ‘Última parada: Libertad’, un projecte fotogràfic documental que resulta clau per a comprendre el vertader abast de les conseqüències de la guerra i la ineptitud política.

 

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.