pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Sant Joan contractarà a una Agent d’Igualtat

Per a presentar-se s’exigeix una formació especialitzada en gènere i polítiques d’igualtat d’almenys 250 hores | Hi ha deu dies hàbils des del 20 d’abril per a presentar la documentació en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament

La regidora d’Igualtat, Alba Lledó (centre) en l’acte central de 8 de març | FOTO: AJUNTAMENT SANT JOAN
REDACCIÓ | SANT JOAN- L’Ajuntament de Sant Joan ha establit les bases per a accedir a la borsa de treball destinada a un Agent d’Igualtat que farà tasques de disseny i implementació de programes de sensibilització, informació i formació, així com consolidar el compromís amb la igualtat entre dones i homes en el municipi. 
Açò és possible gràcies a la subvenció que ofereix la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives amb l’objectiu d’estimular la coordinació amb els serveis especialitzats d’àmbit nacional, autonòmic i local en matèria d’atenció a la violència de gènere; assessorar a dones per a fomentar l’associacionisme i creació d’empreses, i en definitiva, per a donar un impuls a la tasca que la Regidoria està portant en la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques municipals. 
Les interessades i interessats compten amb deu dies hàbils des del 20 d’abril per a presentar la documentació en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament. Una vegada expirat el termini, es dictarà una resolució provisional amb tres dies hàbils per a presentar reclamacions. Amb la resolució definitiva es fixarà la data de començament de les proves i la composició del tribunal Qualificador d’estes. El procediment de selecció es realitzarà a través de concurs-oposició en la qual, a més de desenvolupar un cas teòric-pràctic, es valoraran mèrits tals com a formació i experiència. Les bases poden consultar-se en este enllaç i en la seu electrònica (http://santjoandalacant.sedelectronica.es).

Notícies relacionades

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.