pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

El Centre Social de Mutxamel acull la presentació de ‘La Sabateta’

Se li donarà un exemplar del llibre a qui assistisca a la presentació d’aquest conte que gira entorn de la força de la naturalesa i a la consciència màgica present en les societats tradicionals

REDACCIÓ | MUTXAMEL- El divendres 3 de març a les 20:00 hores, el Centre Social de Mutxamel acull la presentació del llibre La Sabateta, un conte en valencià escrit per Vicent Vidal amb il·lustracions de Alba Sáez publicat en la col·lecció Aladroc que edita l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert. La temàtica del conte gira entorn de la força de la naturalesa i a la consciència màgica present en les societats tradicionals.
En la presentació de l’obra, a més d’autor i il·lustradora, estaran presents el regidor de Cultura i Educació, Rafael García, el director artístic de La Sabateta, Joan Llobell (UMH) i el director de Publicacions i Investigació de l’IAC Juan Gil Albert, Joan Borja.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.