pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Estudiants amb bateria tot el dia

El Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat instal·la quinze punts de recàrrega gratuïta per a dispositius mòbils als tres aularis

REDACCIÓ | SAN VICENT- Quedar-se sense bateria en el mòbil, la tauleta o el portàtil a la Universitat d’Alacant ja no és un problema gràcies als quinze punts de recàrrega que el Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat ha instal·lat als tres aularis del campus. Cada punt consta d’un armari amb un total de vint caselles on es pot deixar el dispositiu mòbil per a recarregar-lo.
Per a poder-ho fer, a l’interior de cadascuna de les caselles hi ha un endoll i quatre cables per carregar mòbils amb els connectors més estesos al mercat, per a Iphone, tant 4 com 5 i posteriors, micro-USB tipo B i C. A més, cada casella disposa d’un sistema de tancament per poder deixar carregant l’aparell i tornar més tard a buscar-lo, el qual s’ha de tancar amb un cadenat que l’usuari ha de portar.
L’ús dels punts de recarrega que ja ha instal·lat la Universitat d’Alacant és totalment gratuït i lliure; l’única limitació és l’horari d’apertura dels aularis, que d’altra banda, és tot el dia.
Rafael Muñoz, vicerector de Campus i Sostenibilitat, ha explicat que “és estrany trobar alguna persona a la Universitat sense un dispositiu portàtil, aparells que s’utilitzen per a comunicar-se però també per a estudiar o treballar i que tenen una característica comuna, la bateria s’esgota. Els punts de recarrega que hem instal·lat donen un servei que considerem important i útil. Es pot des de connectar qualsevol aparell portàtil fins a carregar un mòbil amb els connectors que hi ha a les caselles i deixar-los per a tornar a buscar-los més tard”, i ha afegit que “de moment són quinze els punts de recarrega instal·lats, però segons l’ús que se’n faça ens plantejarem ampliar l’oferta”.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.