pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Mutxamel torna a apostar pels professionals i estudiants de dansa

La VI Mostra de Dansa de Mutxamel se celebra del 1 al 8 d’abril

Compañía de Danza José Soriano

REDACCIÓ | MUTXAMEL- 
Demà a les 12:30 hores en el carrer del Carmen, l’espectacle ‘It’s time to dance’, de Naracé, inaugurarà la VI Mostra de Dansa de Mutxamel, que continuarà el diumenge, 2 d’abril, en l’auditori de la Casa de Cultura amb la companyia Spin Off Danza-Daniel Hernández Torres. A les 19:00 hores representarà l’espectacle ‘Persona’ i a continuació es lliuraran els premis del Concurs de Dansa de futurs professionals a les millors coreografies d’un màxim de 4 minuts de durada en els estils de dansa clàssica, espanyola, urbana i contemporània. L’entrada té un preu de 3 euros. Finalment, el 8 d’abril a les 20:00 hores, la Compañía de Danza José Soriano pujarà a l’escenari amb l’espectacle ‘De vuelta’. L’entrada té un preu de 8 euros.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.