pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Una setmana d’activitats culturals per a infants de 0 a 3 anys

Exhibicions artístiques, espectacles, tallers familiars de Teatreteràpia, Massatge Infantil, Fotografia Emocional, Musicoteràpia, Ioga…

REDACCIÓ | MUTXAMEL- L’Escola Infantil Municipal de Mutxamel NINOS ha organitzat activitats culturals per a infants de 0 a 3 anys baix el lema ‘Un món ple d’artistes’ i en col·laboració amb l’Ajuntament i Florida Universitària, entre altres.
Els actes començaràn el divendres 24 de març amb la inauguració d’una exposició artística duta a terme per les escoles de 1r i 2n cicle d’infantil de Mutxamel i l’estudi d’art ‘Pequeños Genios’ a la Casa de la Cultura. A més, hi haurà actuació de Rondaballs, amb Almudena Francès.
El dissabte 25 de març les famílies podran visitar les instal·lacions de NINOS per conèixer el centre i la seua metodologia i gaudir de les activitats artístiques, musicals, exhibicions de balls, danses, i boixets.
El diumenge 26 a les 12:00 hores, se representarà l’espectacle de contes i titelles ‘Historias de dragones y princesas’ al carrer del Carme (front l’Ajuntament).
Per als dies 27 i 28 s’han preparat tallers familiars de Teatreteràpia, Massatge Infantil, Fotografia Emocional, Musicoteràpia i Ioga. Com a tancament de la setmana el dimecres 29 de març s’ha programat una xerrada de Miguel Castro, que porta per títol ‘Principis per a una educació creadora’. Aquestes activitats tenen aforament limitat i cal inscriure’s.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.