pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

D’excursió amb l’associació Aiguadut

Desdejuni, ruta guiada, menjar i cafè; l’associació cultural Aiguadut proposa un dia complet per al diumenge 5 març

REDACCIÓ | COMARCA- L’associació cultural Aiguadut ha organitzat una excrusió amb el títol “Ruta del l’aigua” el diumenge 5 de març, un passeig de dificultat baixa per elements del patrimoni de l’horta d’Alacant tan fonamentals com els assuts de Sant Joan i Mutxamenl i les restes de la bassa romana del Juncaret. La cronista oficial de Mutxamel i una arqueòloga del MARQ seran les persones encarregades d’explicar la rellevància del patrimoni que es visitarà a la ruta.

Els participants estan convocats a les 8 del matí al Centre de Muntanyisme de Mutxamel (c/ Cura Fenoll, 8) per desdejunar xocolata amb xurros. Després de la ruta, s’ha organitzat un dinar al restaurant Maria de Tangel per 9 euros. El grup tornarà al centre de muntanyisme per prendre cafè i alguna beguda.

L’activitat té un preu de tres euros i per participar cal inscriure’s escrivint un correu electrònic a acaiguadut@gmail.com

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.