pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Miguel Pasquau presenta la seua tercera novel·la ‘La Casa Luna’ en la Seu Ciutat d’Alacant

L’acte, el 6 de febrer a les 20:00 hores, comptarà amb l’actuació del gutarrista clàssic Hugo Moltó

REDACCIÓ | ALACANT- La Seu Universitària Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) acull la presentació del llibre La Casa Luna, de Miguel Pasquau, el pròxim dilluns 6 de febrer a les 20 hores.

L’acte de presentació tindrà les intervencions de Carmen Marimón, professora de Llengua Espanyola, i Manuel Desantes, professor de Dret, tots dos de la Universitat d’Alacant. El guitarrista clàssic Hugo Moltó actuarà en l’acte de presentació d’aquest llibre editat per Ediciones Miguel Sánchez.

El llibre comença com una denúncia sobre la corrupció del mercat editorial, les connexions entre la política, els negocis i els grups editorials, l’opinió com a producte comercial i la despersonalització de la literatura. Tot això a través d’un protagonista, escriptor, allotjat en la “Casa Luna”, molt a prop de la serra de Cazorla a Jaén, on transcorre una novel·la que també es desenvolupa a Madrid, Barcelona, Ginebra o Buenos Aires, entre altres llocs.

Miguel Pasquau

Miguel Pasquau Liaño va nàixer a Úbeda, Espanya, l’any 1959. És professor de Dret a la Universitat de Granada. Va publicar la primera novel·la, Recuerda que yo no existo el 2014. La següent, Cuando siempre era verano, va ser finalista de la XXII edició del premi Jaén de Novel·la el 2015.

És autor del bloc ‘Es peligroso asomarse’.

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.