pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

La Universitat d’Alacant impartirà un doble grau internacional en Dret amb la Universitat brasilera d’Univali

Es tracta de la segona doble titulació internacional que la UA inclourà en l’oferta de graus per al curs 2017-18

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant

REDACCIÓ | SAN VICENT- El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha aprovat aquest matí per unanimitat la proposta d’una doble titulació internacional en Dret i Curs de Direito amb la Universidade do Vale do Itajai, (UNIVALI) del Brasil. Es tracta de la segona doble titulació internacional que la UA inclourà en l’oferta de graus per al curs 2017-18, després de l’aprovació el passat mes de novembre del doble grau en business i ADE, amb la Universitat de Lousiana (EUA).

La iniciativa parteix de la llarga trajectòria de col·laboració que uneix les dues universitats, que ja tenen acords comuns en el grau de Criminologia i Dret per als estudiants brasilers, i també diferents programes de doctorat i màster. Com ha apuntat el degà de la Facultat de Dret, Pedro Femenía, “amb aquesta aposta de nova doble titulació internacional es tanca un cercle fonamental amb una universitat que és sòcia estratègica amb la Facultat”.

Com ha explicat la secretària general, en tractar-se d’un grau que dóna accés al màster de l’Advocacia (el que faculta per a exercir com a advocat), el “reconeixement de crèdits s’ha fet assignatura per assignatura”. En principi s’estableix un màxim de deu estudiants per cada universitat, que cursaran en la universitat contrària a la d’origen, l’últim any del grau (quart, a Espanya i cinquè, al Brasil).

Comentar

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.