Conferències sobre els estudis de grau i les eixides professionals adreçades a estudiantes de batxillerat i formació professionalREDACCIÓ | SAN VICENT- Dubtes sobre què estudiar? Saps com s'estructuren els títols de grau? Coneixes les eixides professionals de cada titulació? Amb l'objectiu de donar respostes a totes aquestes qüestions, el campus de la Universitat d'Alacant acull una nova edició de les conferencies-col·loqui sobre els estudis de grau de la UAi les seues eixides professionals que se celebrarà el divendres 7 d'abril.

La trobada pretén aclarir dubtes sobre l'elecció de la titulació que es vol cursar orientant els estudiants sobre el seu futur acadèmic i professional. En aquest sentit, la UA ha preparat en una jornada, des de les 8.50 fins a les 14.15 hores en l'aulari I i el Paranimf, una sèrie de conferències específiques de les diferents titulacions dirigides a estudiants de batxillerat i formació professional, així com a familiars, professors i orientadors.

Durant les xarrades es facilitarà informació sobre l'oferta i les característiques dels estudis universitaris de la UA, i també sobre els perfils dels titulats. Cada participant tindrà la possibilitat d'assistir a cinc conferències diferents de les quaranta que s’impartiran al llarg de tot el matí.

Un dels punts més interessants d'aquesta acció informativa és la possibilitat d’oferir una visió molt completa de cadascuna de les titulacions des de diferents perspectives, ja que hi participen responsables acadèmics de la titulació, professionals dels àmbits tant públic com a privat, així com alumnat d'últim curs o recentment diplomats, els quals aclariran els dubtes sobre qualsevol aspecte de la titulació i les seues possibilitats en el món laboral.

Els interessats a assistir a les XIV Conferències Col·loqui sobre els Estudis de Grau de la UA i les seues eixides professionals s’hi poden inscriure a través del formulari en línia.

Publicar un comentario

 
Top