El Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat instal·la quinze punts de recàrrega gratuïta per a dispositius mòbils als tres aularis REDACCIÓ | SAN VICENT- Quedar-se sense bateria en el mòbil, la tauleta o el portàtil a la Universitat d’Alacant ja no és un problema gràcies als quinze punts de recàrrega que el Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat ha instal·lat als tres aularis del campus. Cada punt consta d’un armari amb un total de vint caselles on es pot deixar el dispositiu mòbil per a recarregar-lo. 

Per a poder-ho fer, a l’interior de cadascuna de les caselles hi ha un endoll i quatre cables per carregar mòbils amb els connectors més estesos al mercat, per a Iphone, tant 4 com 5 i posteriors, micro-USB tipo B i C. A més, cada casella disposa d’un sistema de tancament per poder deixar carregant l’aparell i tornar més tard a buscar-lo, el qual s’ha de tancar amb un cadenat que l’usuari ha de portar. 

L’ús dels punts de recarrega que ja ha instal·lat la Universitat d’Alacant és totalment gratuït i lliure; l’única limitació és l’horari d’apertura dels aularis, que d’altra banda, és tot el dia. 

Rafael Muñoz, vicerector de Campus i Sostenibilitat, ha explicat que "és estrany trobar alguna persona a la Universitat sense un dispositiu portàtil, aparells que s’utilitzen per a comunicar-se però també per a estudiar o treballar i que tenen una característica comuna, la bateria s’esgota. Els punts de recarrega que hem instal·lat donen un servei que considerem important i útil. Es pot des de connectar qualsevol aparell portàtil fins a carregar un mòbil amb els connectors que hi ha a les caselles i deixar-los per a tornar a buscar-los més tard", i ha afegit que "de moment són quinze els punts de recarrega instal·lats, però segons l’ús que se’n faça ens plantejarem ampliar l’oferta". 

Publicar un comentario

 
Top