Un procés de consulta i participació ciutadana "per mantenir un poble del qual sentir-nos tots orgullosos"


L'obra de Valiente Verde per a 'Museu al carrer' al C/ Sant Antoni | FOTO: TONY GARCÍA

REDACCIÓ | SANT JOAN- La regidoria d'Urbanisme ha organitzat dues jornades de participació pública amb l'objectiu de generar idees i propostes per tal de millorar el centre històric. Este procés constarà de dues jornades que començaran a la Plaça Maisonnave, una al matí i una altra a la vesprada. La primera serà el dissabte 1 abril de 10 a 15 hores a la plaça Maisonnave i la segona, el dijous 6 abril de 17 a 21 hores al mateix lloc. 

Les persones interessades poden inscriure's en participa@santjoandalacant.es fins al 30 de març de 2017. També pot fer-se en l'àrea de Participació Ciutadana de les dependències municipals (plaça de l'Església, 2). 

Tail i com expliquen des de la regidoria, "el plantejament de qualsevol actuació pública que puga afectar els ciutadans i ciutadanes s'ha de fer amb un treball de consulta i participació on la seua veu estiga present i on les seues idees s'escolten. És fonamental que la gent participe per mantenir un poble del qual sentir-nos tots orgullosos. És per això que des d'Urbanisme es vol implicar als veïns i veïnes de Sant Joan per posar en comú tot tipus d'aportacions, i veure com adaptar les accions urbanístiques a la identitat dels nostres carrers".

Publicar un comentario

 
Top