pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Música swing i ball lindy hop al Paraninf de la UA

Un espectacle que s’articula a partir de les cançons clàssiques del swing amb ball lindy hop, cors, banda en directe i la veu de Javier Robles

Javier Robles

REDACCIÓ | SAN VICENT DEL RASPEIG- El cantant i compositor alacantí Javier Robles presenta demà dimecres 15 de febrer, a les 20 hores en el Paranimf de la UA, el seu espectacle de música swing (i també treball discogràfic) White on Black, un xou que s’articula a partir de les cançons clàssiques del gènere que van fer famoses intèrprets com Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett, Sammy Davis Jr i, més recentment, Michael Buble o Robbie Williams

Amb la seua banda de músics de jazz i cors i ballarins de Lindy Hop, l’artista ens traslladarà als espectacles de Las Vegas dels anys cinquanta. El preu d’entrada és de 5 euros i es pot adquirir a la Llibreria Compàs del Campus, Instant Ticket (en línia) i una hora abans en l’espai de la representació.

L’espectacle: White on Black


La música americana dels anys cinquanta va crear una “època daurada” d’un temps que va reflectir la innocència, els nous horitzons i el progrés d’una societat que havia viscut els pitjors malsons. Una època mítica en el món de la música en la qual el jazz, el rock i la música folk van portar a crear un elegant swing & soul, amb ritmes ballables i de gran qualitat artística. En l’espectacle que ofereix W&B tornaran temes de sempre amb el so original, el ball lindy hop, els cors, la banda en directe i la veu de Javier Robles, que entonarà melodies de Sinatra, Tony Bennet, Neil Diamond, Nat King Cole, juntament amb altres de més modernes de George Benson o Josh Groban.

Javier Robles

Javier Robles és un músic, cantant i compositor amb una àmplia formació tècnica, tant en música clàssica com lleugera, amb formació en centres com l’Escuela de Música Creativa de Madrid o el London College of Music de Londres. Va abandonar la carrera professional com a advocat i executiu d’empresa per a dedicar-se a la seua gran passió: la música. Canta i compon la música que més li agrada, i és capaç d’adaptar-se a diferents tipus d’estils i cançons.

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.