El día 13 a les 20:00 hores a la Seu Universiària Ciutat d'Alacant


Dra. Mila Cahue | Foto: UNIVERSITAT D'ALACANT

REDACCIÓ | ALACANT- El dilluns 13 de febrer a les 20 hores, la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (c/ Ramón y Cajal, 4) presenta la conferència 'A ser feliz se aprende. Qué son las emociones y cómo gestionarlas eficazmente', a càrrec de la Dra. en Psicologia Mila Cahue, autora dels llibres Amor del bueno i El cerebro feliz

L’autora, que fa més de 10 anys que parla de la gestió emocional, ens convida a conèixer el funcionament del cervell, aprendre a gestionar les emocions i aconseguir l’equilibri emocional. Mila Cahue és doctora en Psicologia per la Universitat Autònoma de Madrid. És especialista en Psicologia Clínica i professora en els màsters d’aquesta especialitat a la Universitat Rey Juan Carlos, la Universitat Pontifícia Comillas ICAI ICADE i la Universitat Autònoma de Madrid. 

Des del 2004 forma part del prestigiós equip de psicòlegs de María Jesús Àlaba Reyes. També col·labora en mitjans de comunicació com l’ABC i Onda Radio i en revistes com Yo Dona i Mujer hoy. Actualment viu a Santa Pola (Alacant).

Publicar un comentario

 
Top