L'espectacle humorístic '¿Micromaqué?', de Clowndestino Teatro, inaugura la nova edició de "Divendres a la Seu", que acaba el 26 de maig


REDACCIÓ | CULTURA- Hui, divendres 17 de febrer, comença una nova edició de "Divendres a la Seu" amb quatre espectacles de teatre, música i còmic fins al 26 de maig a la Seu Ciutat d’Alacant (carrer Sant Ferran, 40).

La primera proposta arriba el día 17 a les 20:30 hores de la mà de Clowndestino Teatro i la seu espectacle "¿Micromaqué?" Aquesta obra ens presenta les Purple Glasses XXL, unes lents que detecten les pràctiques de violència subtil que passen desapercebudes, però que reflecteixen i perpetuen les actituds masclistes i la desigualtat de les dones respecte dels homes. En clau d’humor, diferents personatges nomenaran i faran visibles alguns d’aquests micromasclismes que s’exerceixen generalment amb total impunitat i que produeixen un dany sord en l’autonomia de les dones.

El divendres 24 de març el protagonista serà el còmic, amb la projecció del documental De la il·lusió al mite - Capitán Trueno, de Ignasi P. Ferré, presentat per Álvaro Pons. Aquesta activitat s’emmarca en les XIX Jornades Unicómic 2017.

El grup grupo Acapella “Game of Tones” posarà el vessant musical el 7 d’abril. Game of Tones és una agrupació nascuda a la Universitat d’Alacant, formada per joves apassionats per la música que versiona i reinventa èxits de tots els temps únicament a través de les seues veus, i generen d’aquesta manera tots els sons, el ritme, la melodia i l’harmonia necessària sense necessitat de cap altre instrument musical. Tenen una gran diversitat de veus (5 sopranos, 4 alts, 3 tenors, 2 baixos i 1 beatbox).

Finalitzarà el programa d’aquesta edició amb un concert de la Plataforma de Grups Emergents de la UA, el divendres 26 de maig. La UA és un espai on la creativitat, les propostes culturals, i entre aquestes, els grups de música, tenen el seu lloc. Una de manifestacions més clares d’aquesta voluntat és la Plataforma de Grups Emergents UA, que es converteix així en un fòrum que incorpora plantejaments musicals diversos que tenen l’oportunitat de mostrar el seu treball. Aquest concert suposa donar visibilitat a grups formats per estudiants de la UA, en un escenari sobre el qual demostrar el seu talent.

Publicar un comentario

 
Top