pregoner.es - Diario online de la comarca de l'Alacantí

Els CFPA de l’Alacantí celebren a Mutxamel l’acte central de les XXX Jornades Culturals

Amb aquestes jornades culturals es pretén fomentar la convivència entre tots els Centres de Formació de Persones Adultes de l’Alacantí

REDACCIÓ | MUTXAMEL- El passat 22 de febrer, la regidoria d’Educació i Cultura de Mutxamel va col·laborar en l’acte de lliurament dels premis dels concursos de cartells, fotografia i escriptura de les XXX Jornades Culturals dels Centres de Formació de Persones Adultes de l’Alacantí.

Es van lliurar els premis d’enguany tenien com a tema i lema ‘El valor de les paraules’ i el seu objectiu és fomentar la participació i la creativitat de l’alumnat dels CPFPA Giner de los Ríos, Alberto Barrios, Paulo Freire, Babel, i Barri Tómbola d’Alacant; el Sant Vicent Ferrer de Sant Vicent del Raspeig; i els municipals d’Agost, Mutxamel, Sant Joan i Xixona.

Després del lliurament de premis, va tindre lloc la representació teatral Dolce Vita (adaptació de l’obra Converses amb mamà), escrita i dirigida per Josi Alvarado i interpretada per Charo Oñate i Enric Piera.

Amb aquestes jornades culturals es pretén fomentar la convivència entre tots els centres. Per a açò, a més, s’organitzen tallers, exposicions i visites culturals a llocs d’interès.

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.