Sant Joan programa actes per a celebrar Sant Antón de la mà de 'Els Amuntegats'


'Els Amuntegats' en el correfoc de les festes de Benimagrell | Foto: TONY GARCÍA
REDACCIÓ | SANT JOAN- Amb motiu de la festivitat de Sant Antón, la colla de dolçainers i tabaleters 'Els Amuntegats' ha organitzat actes els dies 20, 21y 22 de gener en col·laboració de les regidories de Festes i Cultura.

El divendres 20 a les 20:00 hores, la Biblioteca Municipal acull el pregó de festes a càrrec de l'historiador Dani Climent, que oferirà una xarrada sobre 'Sant Antoni, el foc i els dimonis'.

El dissabte 21 hi haurà despertà a les 9:00 hores, un cercaviles al Mercat Municipal a les 11:00 hores i una demostració de pilota a càrrec del Club Benimagrell.

Per la vesprada hi haurà un cercaviles de música valenciana que eixirà a les 17:30 hores de la plaça Maisonnave. Després, a les 18:00 hores, se celebrarà un aplec de Dolçainers i Tabaleters en el carrer Sant Antoni i a les 22:00 hores, un correfoc.

El diumenge 22 una romeria amb animals partirà des del carrer Sant Antoni (encreuament amb el carrer José de Lamaigniere) fins a l'Església a les 11:00 hores i a les 12:00 se celebrarà la Missa en honor a Sant Antón.

Correfoc de les Festes del Crist 2016, protagonitzat pels dimonis Abraxits, de la colla 'Els Amuntegats':


Publicar un comentario

 
Top